Tarieven

Testimonial:

“Lieve Judith, ik wil je bedanken voor de IET Healings die je deed bij mij. Tijdens de healing voelde ik zoveel roeren in mijn lichaam en de dag erna ben ik steeds vrij van blokkades. Jouw werk verlicht mijn pad en zorgt er steeds voor dat ik weer vooruit kan.
Ik wil je ontzettend bedanken voor jouw liefde die jij in onze sessies stopt.”

M.B. te A.

~ Energie uitwisseling ~

Voor mensen

Ik geef deze IET® sessies in mijn praktijk in Doetinchem, je bent van harte welkom.

Mocht het echt niet lukken om naar mijn praktijk te komen, dan kunnen we een afspraak maken voor een behandeling op afstand. Dit kan via een live-verbinding, of op een moment dat jij de rust ervoor neemt en ik voor je aan het werk ga. Net wat prettig is voor jou.

IET®

60 tot 90 minuten       77 euro.

AAH®

30 tot 45 minuten       55 euro.

Voor dieren

Voor een dieren sessie met dieren kom ik graag langs zodat het dan behandeld kan worden op een plaats waar het dier zich vertrouwd en veilig voelt. Voor een sessie in Doetinchem reken ik geen km vergoeding, daarbuiten is het 0,19 euro per kilometer.

IET®

20 tot 40 minuten       44 euro + 0,19 euro km vergoeding per kilometer

AAH®

15 tot 30 minuten       33 euro + 0,19 euro km vergoeding per kilometer

 

 Ik val als CAT-therapeut onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: https://gatgeschillen.nl/

Ik werk als CAT-therapeut volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode. Voor meer informatie zie: https://gatgeschillen.nl/beroepscode/