fbpx

Aquarius Angels® Healing

Wat is AAH®?

AAH logo Engelen heling

Aquarius Angels® Healing (AAH®), is ontwikkeld door Annelies Hoornik. Het is een nieuwe en eigentijdse vorm van een engelen healing met een hoge frequentie, die is afgestemd op het nieuwe Aquarius tijdperk waarin we ons inmiddels in begeven.

De Bron

Tijdens een Aquarius Angels Healing (AAH) verbind ik je met de Bron. Als je bent verbonden bent met de bron, blijft er niets anders over dan een perfect en een gezond mens. In andere woorden, als je terug gaat naar je originele staat, kun je narigheid en ziekten loslaten. Dit is anders bij veel andere vormen van engelen healing waarin oude en vaak negatieve energieblokkades vervangen worden door nieuwe en positieve energie.

Klachten zijn signalen van ongemak van de ziel, die door een aantal lagen zijn gegaan. Het begint in de spirituele laag en van daaruit gaan ze door de mentale en emotionele laag voordat je ze fysiek waarneemt. Met de Aquarius Angels Healing kan dit worden hersteld doordat het de illusie van afscheiding van de Bron weghaalt. Op die manier kun je vrij van blokkades leven.

Hoe verloopt een Aquarius Angels Healing (AAH®) sessie?

We beginnen de sessie door te bespreken welke klacht jij geheeld wilt hebben. Daarna kan jij heerlijk relaxen in een stoel. En ik ga aan de slag door mij eerst te verbinden met de Aquarius Angels. De aandachtspunten op je hoofd en lichaam raak ik zachtjes aan zodat je lichaam, geest en aura te zuiveren.

De Aquarius Angels Healing is kort, maar zeer krachtig en doeltreffend. Op het eind van de sessie zal ik ook een flesje Lastral de energie van de sessie meegeven. Dit flesje krijg je mee als een vorm van spirituele nazorg. De heling is gedaan. Nu heeft de spirituele laag tijd nodig om de trilling door te geven aan de mentale, emotionele en uiteindelijk de fysieke laag. Daarom is het nodig om gedurende 4 weken de lastral in te nemen, zodat de trilling van de healing kan nawerken en goed kan inwerken.

Nieuwe technieken maken het inmiddels mogelijk in een aantal gevallen de lastral energetisch mee te geven.