IET® – Engelen heling voor mens en dier –

~ getting the issues out of your tissues ~

Wat doet IET®?

Basis IET logo -Engelenheling - Engelenhealing

Integrated Energy Therapy® (IET®), is ontwikkeld door Stevan J. Thayer, de oprichter van the Center of Being met als missie: ‘Healing-one-heart-at-a-time’. Het is een krachtige energetische manier voor het ontvangen en geven van een engelen heling.

Met deze vorm van engelen heling word je ondersteund bij het veilig en voorzichtig loslaten van beperkende energiepatronen uit je verleden, waardoor je leven in het heden wordt versterkt en in balans wordt gebracht. Daarnaast helpt IET® je ook om je zielendoelen te bereiken.

Voordelen van IET®

Het ondersteunt je zelfgenezing op alle niveaus; fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel.

Het ondersteunt bij het verbeteren van je gezondheid, levensdoel, welvaart en creativiteit.

Het geeft je de mogelijkheid om liefdevolle relaties op alle gebieden van je leven te ervaren.

Het vergroot je verbinding met je engelen en helpt je om met hen te werken in je leven.

Het helpt je om de missie van je ziel in het leven te ontdekken en te leven.

In mijn praktijk of op afstand

Ik geef deze IET® sessies in mijn praktijk in Doetinchem, je bent van harte welkom.

Mocht het echt niet lukken om naar mijn praktijk te komen, dan kunnen we een afspraak maken voor een behandeling op afstand. Dit kan via een live-verbinding, of op een moment dat jij de rust ervoor neemt en ik voor je aan het werk ga. Net wat prettig is voor jou.

Voor mens en dier

IET® is ook voor dieren zeer geschikt. Let op: Sessies met dieren doe ik niet op afstand.

Hoe verloopt een IET® sessie?

We beginnen de sessie door te bespreken welke intentie u de engelen heling zou willen meegeven. Dat kan van alles zijn: heeft u fysieke pijn aan bijvoorbeeld een knie of blijft u hangen in een emotie waar u niet uitkomt en wilt u daarvan af? We maken er samen een positieve intentie van waarmee ik de heling inga. De sessie zelf gebeurt lekker relaxed in een stoel, volledig gekleed, terwijl op de achtergrond zachte, rustgevende muziek wordt gespeeld.

Vervolgens wordt de engelen heling systematisch aangeboden op specifieke gebieden van het cellulaire geheugen van uw lichaam door middel van zachte aanrakingen of door intentie via krachtige IET® technieken om problemen uit uw systeem te verwijderen.

~ getting the issues out of your tissues~

Deze sessies zijn erop gericht om de pijn uit je verleden te laten verdwijnen. Dit kunnen fysieke, emotionele, mentale en karmische energieblokkades zijn. Daarvoor in de plaats komt een nieuwe, krachtige en positieve energie en kunnen gewenste situaties en omstandigheden naar jou toe gehaald worden.

Healing without feeling

Blokkades worden opgelost, zonder ze opnieuw te hoeven doormaken. De effecten van de sessie kunnen tot enkele dagen na de behandeling blijven integreren. Gedurende deze tijd kunt je je energiek, licht, gefocust, moe of onrustig voelen. Gedachten, emoties en fysieke sensaties kunnen naar boven blijven komen terwijl je lichaam zich aanpast aan zijn nieuwe energetische patronen. Al deze ervaringen zijn goede en normale onderdelen van het integratieproces. Zorg ervoor dat je rust, extra water drinkt en wees vriendelijk voor jezelf, vooral de komende 48 uur. Luister naar wat je lichaam je vertelt en neem de tijd om na te denken over eventuele ervaringen of inzichten die zich voordoen.

IET® training

Deze vorm van engelen heling is fijn om te ontvangen, maar ook om te geven. Gewoon lekker voor thuis, voor je gezin of voor jezelf. Ook kan het een krachtige aanvulling zijn op andere technieken zoals Reiki en Therapeutische Massage. IET® is een krachtige zelfherstellende techniek en kan worden gebruikt om de behandeling van cliënten te vergemakkelijken.

Als je het leuk vind om een training in de IET® te krijgen, hou dan deze website in de gaten. (Je kunt het me ook laten weten zodat we een datum kunnen prikken). In Praktijk Lichtvleugels geef ik training in de Basic, Intermediate en Advanced niveaus. Voor elk niveau staat 1 dag training.