Wie ben ik

Mijn naam is Judith Roelofsen, geboren in 1975. Ik ben getrouwd met Wilbert en samen mogen wij zorgen voor onze lieve dochter.

Ik heb een HEAO diploma, richting Bedrijfseconomie. Jarenlang heb ik gewerkt bij twee grote Nederlandse bedrijven op de administratie: artikel administratie, krediteurenadministratie, reporting & accounting, Master Data. Heel leuk om te doen, waarbij Master Data echt wel mijn ding was.

In mijn eigen tijd heb ik veel cursussen gevolgd. Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in alternatieve geneeskunde en heb als droom gehad om een praktijk voor mezelf te hebben.

Een dag nadat ik mijn laatste IET® training heb gevolgd wenste ik een eigen praktijk en vroeg hierbij hulp aan de engelen. Het engelenkaartje wat ik hierop had getrokken gaf aan dat er op dit moment meer speelde dan ik wist. De volgende dag kreeg ik te horen dat mijn werk ophield binnen afzienbare tijd, het werd overgezet naar India. Ik dacht direct aan het kaartje wat ik gisteren had getrokken. Dit was dus de bedoeling.

In 2018 hield mijn werk als Master Data Accountant op. In 2019 ben ik begonnen met mijn eigen praktijk Lichtvleugels waarbij het mijn doel is om zoveel mogelijk mensen weer in verbinding te brengen met de persoon die ze oorspronkelijk zijn. Terug naar de basis, de mens weer zien als energie-wezen die veel meer kan dan we tot nu toe kunnen vermoeden.

Dit deed ik eerst in Leiden, maar eind van het jaar zijn we verhuist naar Doetinchem. Nu heb ik vanuit huis een fantastische manier om mijn droom te leven.